Budinca de smantana cu cocos

Printeaza

Budinca de smantana cu cocos din: smantana, zahar, gelatina, vanilie, nuca de cocos, fructe.

Ingrediente:Budinca_de_smantana_cu_cocos

  • 500 ml smântână lichidă
  • 50 g zahăr
  • 3 foi gelatină
  • o păstaie vanilie sau esenţă de vanilie

Pentru servit:

  • nucă de cocos
  • fructe, după gust

 

Mod de preparare:

Smântână, zahărul şi vanilia se pun pe foc. Când începe să fiarbă, se trage vasul de pe foc si se adaugă gelatina înmuiată în apă rece.

Se amestecă şi se repartizează în cupe. Se lasă să se răcească câteva ore şi se serveşte presărată cu nucă de cocos şi fructe, după preferinţă.

Budinca de smantana cu cocos

Budinca_de_smantana_cu_cocos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.