Budinca de pui cu cascaval

Printeaza

Budinca de pui cu cascaval din: piept de pui, morcovi, telina, cartofi, ceapa, dovlecel, ardei, oua, smantana, cascaval, sare, pesmet, verdeata.

Ingrediente:Budinca de pui cu cascaval

  • 500 g piept de pui
  • 3 morcovi mari
  • 1 ţelină mică
  • 4 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel
  • 3 ardei graşi
  • 5 ouă
  • 4 linguri de smântână
  • 150 g caşcaval ras
  • sare
  • pesmet
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Fierbe pieptul întreg în apă cu sare, spumează, adaugă morcovii, ţelina, apoi cartofii. După fierbere, taie totul cubuleţe.

Căleşte ceapa împreună cu dovlecelul cubuleţe şi ardeii graşi tăiaţi mărunt. Pune într-un vas toate ingredientele. Leagă-le cu un amestec de ouă, smântână şi caşcaval ras. Adaugă verdeaţă tocată şi potriveşte de sare.

Pune totul într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu pesmet.

Dă la cuptor 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.