Budinca de peste cu cascaval si smantana

Printeaza

O reteta delicioasa de budinca cu: peste, morcov, cartofi noi, ceapa, unt, smantana, cascaval, suc de lamaie, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 3-4 fileuri de peşte
  • 1 morcov
  • 600 g cartofi noi fierţi
  • 1 ceapă
  • 50 g unt
  • 250 ml smântână
  • 150 g caşcaval ras
  • 25 ml suc de lămâie
  • pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Rumeneşte peştele în puţin unt, după care stropeşte-l cu lămâie. Căleşte ceapa împreună cu morco­vul cubuleţe. Stinge cu puţină apă şi lasă să fiarbă înăbuşit.

Adaugă smântână şi caşcavalul ras. Lasă pe foc până se îngroaşă sosul. La final, potriveşte gustul de sare şi piper şi presară pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • budinca de paste cu smantana si cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.