Budinca de paste cu ton si cheddar

Printeaza

Budinca de paste cu ton si cheddar din: paste, ton, supa de ciuperci, lapte, mazare, branza cheddar, pesmet, unt, parmezan.

Ingrediente:Budinca de paste cu ton si cheddar

  • 1 pachet paste
  • 100 g ton, maruntit
  • 1 cutie supa de ciuperci
  • 1/2 cana de lapte
  • 1 cana mazare, fiarta
  • 1/2 – 3/4 ceasca branza cheddar, rasa
  • ½ ceasca pesmet
  • 1 lingura unt topit
  • 1/4 ceasca parmezan ras

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Scurgeti si puneti deoparte. Adaugati mazarea, tonul, supa de ciuperci, lapte, branza si amestecati pana se combina.

Transferati intr-o tava termorezistenta, amestecati pesmetul cu unt topit, presarati uniform deasupra. Acoperiti cu parmezan ras. Coaceti la 180C timp de 30 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.