Budinca de paste cu carne

Printeaza

 

 

O reteta de budinca de paste cu carne de vita, ceapa, ulei, telina, usturoi, oua, cascaval, piper, sare si maghiran.Budinca de paste cu carne

Ingrediente:

  • 400 g paste
  • 1/2 kg carne tocată de vită
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri apă
  • 1 ţelină de 300 g
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 ouă
  • 150 g caşcaval
  • piper
  • sare
  • măghiran

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, ţelina şi usturoiul, tai ceapa peştişori, dai ţelina pe răzătoarea mare şi toci usturoiul. înăbuşi ceapa în ulei cu apă, adaugi ţelina, usturoiul, carnea tocată şi laşi totul să fiarbă pe foc mic. Fierbi pastele 8-10 minute în apă clocotită cu sare, apoi le scurgi şi le treci sub un jet de apă rece.

Le amesteci cu sosul de carne, adaugi ouăle bătute, măghiranul şi pui sare şi piper după gust. Răstorni compoziţia într-un vas uns cu unt, razi caşcavalul şi dai totul la cuptor pentru 15-20 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.