Budinca de paine cu usturoi si branza Cheddar

Printeaza

Budinca de paine cu usturoi si branza Cheddar din: unt, paine alba, praz, rosii cherry, oua, lapte, branza cheddar, ketchup.

Ingrediente:Budinca_de_paine_cu_usturoi_si_branza_Cheddar

  • 25 g unt, plus extra pentru uns vasul de copt
  • 200 g de paine alba cu coaja, rupta in bucati
  • 2 fire de praz, feliate subtire, 2 catei de usturoi, tocati fin
  • 100 g rosii cherry, taiate in jumatati
  • 4 oua
  • 200 ml lapte
  • 100 g de branza Cheddar, rasa
  • ketchup, pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Unge cu unt vasul de copt şi umple-l cu bucăţile de pâine. încălzeşte untul într-o oală mare, până când începe să facă spumă.

Adaugă prazul şi usturoiul şi sotează-le la foc mediu 5 minute, amestecând pe parcurs.

Transferă amestecul moale de praz şi usturoi peste pâine şi aranjează deasupra jumătăţile de roşii. Bate ouăle, laptele şi brânza Cheddar.

Asezonează amestecul, apoi toarnă-l peste pâine şi dă vasul la cuptor 15-20 de minute, până când budinca devine aurie şi se umflă. Serveşte-o cu ketchup, dacă vrei.

Budinca de paine cu usturoi si branza Cheddar

Budinca_de_paine_cu_usturoi_si_branza_Cheddar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.