Budinca de oua cu ciuperci

Printeaza

Budinca de oua cu ciuperci din: oua, ciuperci, branza, ceapa, rosii, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de oua cu ciuperci

  • 5 ciuperci proaspete
  • 2 ouă
  • 5 albuşuri
  • 150 g brânză Cheddar
  • 1 ceapă
  • 1 lingură cu roşii uscate
  • 1/2 ardei iute
  • 1/2 linguriţă cu sare
  • 1/4 linguriţă cu piper
  • 1 lingură cu ulei

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o tigafe mai adâncă. Adaugă ceapa tocată mărunt şi ciupercile curăţate şi feliate. Căleşte-le la foc mic, până se evaporă apa pe care o lasă ciupercile.

Amestecă ciupercile şi ceapa cu roşiile uscate, brânza Cheddar dată pe râzătoare, ardeiul iute, după preferinţă. Bate ouăle (separat, albuşurile cu un praf de sare) şi încorporează-le în compoziţia de legume şi brânză. Potriveşte gustul de sare şi piper.

Toarnă totul într-o formă de copt unsă cu puţin ulei şi tapetată cu griş ori pesmet. Dă la cuptorul încins pentru o jumătate de oră, apoi lasă să se răcorească zece minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.