Budinca de morcovi cu curry

Printeaza

Budinca de morcovi cu curry din: agar-agar, morcovi, lapte de soia, curry, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de morcovi cu curry

  • 2 g agar-agar
  • 300 g morcovi
  • 200 ml lapte de soia
  • 1 linguriţă cu vârf de curry
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi morcovii şi tăiaţi-i rondele, apoi fier-beţi-i 15 minute în apă clocotită sărată, până devin foarte moi. Daţi-i la mixer împreună cu laptele, curry, sarea şi piperul.

Turnaţi într-o cratiţă şi încorporaţi agar-agar. Amestecaţi bine, apoi daţi în clocot. Faceţi focul mic şi fierbeţi încă 1 minut, amestecând întruna.

Impărţiţi în castronaşe, lăsaţi să se răcească, apoi ţineţi la frigider cel puţin 2 ore.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.