Budinca de macaroane

Printeaza

Budinca de macaroane din: paste, piept de pui, ciuperci, unt, smantana, branza telemea, cascaval, branza cedar, macare, pesmet si oua.

 

 

Ingrediente:

  • 1 pachet cu paste tip tuburi
  • 1 piept de pui
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 4 linguri cu unt
  • 125 g smântână
  • 100 g brânză telemea
  • 100 g caşcaval
  • 100 g brânză cedar
  • 2 linguri cu mazăre
  • 2 linguri cu pesmet
  • 2 ouă

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă cu sare. Clăteşte-le cu apă rece şi lasă-le să se scurgă.

Amestecă pastele cu carnea de pui fiartă separat şi tăiată cubuleţe.

Adaugă mazărea fiertă şi ciupercile tăiate felii şi trase în puţin unt.

Pune amestecul într-un vas uns cu restul de unt şi tapetat cu pesmet. Intr-un castron, bate bine ouăle cu smântână, brânza telemea şi caşcavalul ras.

Toarnă totul peste amestecul de paste şi lasă la cuptor aproximativ 30 de minute.

Spre final, rade deasupra bânza cedar şi lasă la cuptor până se topeşte şi aceasta.

Serveşte budinca cât este fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.