Budinca de macaroane cu ciuperci

Printeaza

Budinca de macaroane cu ciuperci din: macaroane, ceapa, ciuperci, usturoi, oua, sunculita, cascaval, smantana, masline, ulei, pesmet, sare, piper.

 

Ingrediente:Budinca_de_macaroane_cu_ciuperci

  • 1 pachet macaroane
  • 1 ceapă
  • 500 g ciuperci
  • 2-3 căţei usturoi
  • 4 ouă
  • 300 g sunculită afumată
  • 200 g caşcaval ras
  • 400 g smântână
  • măsline fără sâmburi
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Fierbi macaroanele conform indicaţiilor de pe pachet, le strecori şi le laşi la răcit. Căleşti în ulei ceapa tocată, adaugi usturoiul pisat, apoi ciupercile.

După ce zeama lăsată de ciuperci a scăzut, opreşti focul şi le dai la răcit, apoi le amesteci cu macaroanele, ouăle bătute, şunculiţa tăiată, 150 de grame de caşcaval, măslinele si asezonezi cu sare si piper.

Ungi o tavă cu puţin ulei şi o presari cu pesmet, pui în ea compoziţia şi acoperi totul cu un amestec făcut din smântână şi caşcavalul rămas. Laşi budinca la cuptor 20 de minute.

Pentru a nu se usca, o acoperi cu folie de aluminiu, pe care o îndepărtezi după 10 minute.

Budinca de macaroane cu ciuperci

Budinca_de_macaroane_cu_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Budinca de macaroane cu carne tocata de vita

Budinca de macaroane cu parmezan

Budinca de macaroane cu parmezan din: macaroane, franzela, oua, lapte, parmezan, unt, smantana, pesmet, sare. Ingrediente: 500 g macaroane 2 franzele mici 3 ouă 2 ceşti lapte 100 g parmezan 50 g unt o ceaşcă smântână 2 linguri pesmet sare   Mod de preparare: Macaroanele se rup în bucăţi foarte mici şi se fierb în […]

 

 

Budinca de spanac cu migdale

Budinca de macaroane cu sunca si arpagic

Budinca de macaroane cu sunca si arpagic din: macaroane, sare, jambon, branza Gouda, sos bechamel, lapte, branza topita, piper, arpagic. Ingrediente: 500 g macaroane sare 200 g jambon 100 g brânză Gouda 250 ml sos bechamel 150 ml lapte 200 g brânză topită piper 3 linguri de rondele de arpagic verde (sibulet)   Mod de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.