Budinca de macaroane cu carne tocata de vita

Printeaza

O reteta de budinca de macaroane cu carne tocata de vita, morcov, ceapa, oua, cascaval, smantana, unt, pesmet, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Budinca de macaroane cu carne tocata de vita

  • 1 pachet macaroane
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 150 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 1 lingura cu unt
  • 1 lingura cu pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în ulei împreună cu morcovul tăiat cubuleţe. Adaugă carnea tocată şi stropeşte cu puţină apă. Condimentează cu sare şi piper şi lasă să se înăbuşe bine.

După ce s-a răcit, adaugă ouăle bătute bine. Unge o formă cu unt şi tapeteaz-o cu pesmet. Aşază un strat de maca­roane fierte şi altul de came. R

epetă operaţia până ce termini toate ingredientele. Acoperă totul cu caşcaval ras şi amestecat cu smântână. Lasă la cuptor 40-45 de minute.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • macaroane cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.