Budinca de gris – un desert usor

Printeaza

Budinca de gris din: crema de branza, gris, zahar, zmeura, unt, oua.

Ingrediente:Budinca de gris

  • 500 g cremă de brânză
  • 100 g griş
  • 100 g zahăr pudră+ 25 g pentru pudrat
  • 200 g zmeură
  • 4 ouă
  • 1 cub de unt
  • 1/2 linguriţă sare
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Mixează crema de brânză cu zahărul. Separă ouăle.

Adaugă gălbenuşurile peste amestecul de brânză, apoi pune grisul. Bate albuşurile cu sare şi adaugă treptat spuma obţinută peste compoziţia de brânză.

Aşază zmeura într-un bol şi stropeşte-o cu zeamă de lămâie. Unge cu unt o tavă de copt, toarnă compoziţia şi aşază deasupra zmeura, nivelând uşor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.