Budinca de fasole verde

Printeaza

Budinca de fasole verde 

Ingrediente:Budinca de fasole verde

  • 1 kg fasole verde
  • 3 ouă
  • 1 lin­gură de făină
  • 3 linguri de lapte
  • 2 linguri de unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea şi o fierbi. O scur­gi şi o aşezi într-o formă unsă cu unt. Separat baţi ouăle ca pentru omletă, cu făină şi lapte sau smân­tână şi potriveşti de sare.

Torni compoziţia peste fasole şi o dai la cuptor până se prinde ca o omletă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.