Budinca de fasole verde cu cascaval

Printeaza

Budinca de fasole verde cu cascaval din: fasole, smantana, lapte, oua, faina, unt, oua, cascaval, bacon, sare, piper.

Ingrediente:Budinca_de_fasole_verde_cu_cascaval

  • 600 g fasole verde
  • 350 ml smântână
  • 400 ml lapte
  • 6 ouă
  • 6 linguriţe făină
  • 35 g unt
  • sare
  • piper
  • 6 ouă fierte
  • 150 g caşcaval
  • bacon rumenit

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu făina, torni laptele şi smântână lichidă, pui jumătate din cantitatea de caşcaval răzuit, amesteci uşor şi adaugi fasolea, sare şi piper, după gust.

Torni jumătate din compoziţie într-o tavă unsă cu unt. Aşezi deasupra felii din ouăle fierte, apoi restul de compoziţie de fasole verde.

Dai la cuptorul încins 20 de minute.

Cu 5 minute înainte de a scoate tava din cuptor, presari şi restul de caşcaval şi fâşii de bacon rumenit. O tai numai după ce s-a răcit.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Imi dai si mie din budinca asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.