Budinca de fasole verde cu carne

Printeaza

Budinca de fasole verde cu carne din: fasole verde, carne tocata, parmezan, cascaval, ceapa, rosii, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Budinca de fasole verde cu carne

  • 450 g carne de vită tocată
  • 500 g fasole verde opărită
  • 50 g parmezan
  • 10 felii caşcaval
  • 2 cepe
  • 4 roşii mari
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Rumeneşti carnea de vită într-o tigaie încinsă şi presari sare şi piper, după gust. Apoi adaugi ceapa tăiată mărunt.

Micşorezi focul şi amesteci constant.

Pui fasolea, feliile de caşcaval, carnea si roşiile tăiate felii într-un vas termorezistent, pe care l-ai uns cu unt, în felul următor: un strat de roşii, un strat de felii de caşcaval, un strat de carne, un alt strat de caşcaval, de fasole verde şi roşiile tăiate rondele.

Presari parmezanul, torni ulei, după gust şi dai la cuptorul preîncălzit 30 de minute.

Ornezi cu pătrunjel.

 

 

Pofta buna!

 

 

retete

Budinca de fasole verde cu ardei gras si rosii

Budinca de fasole verde cu ardei gras si rosii din: ouă, fasole verde fideluţă, v brânză rasă amestec (caş de oi şi de vaci), ardei roşu, făină integrală sau pesmet, smântână, ceapa, bicarbonat, ulei de floarea-soarelui, sare, piper, cimbru, mărar verde (opţional). Ingrediente: 4-5 ouă 600 g fasole verde fideluţă 1 bol mic cu brânză rasă amestec (caş de oi şi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.