Budinca de conopida

Printeaza

Budinca de conopida

Ingrediente:Budinca de conopida

  • 1 conopidă
  • sare
  • 80 g unt
  • 50 g făină
  • 250 ml lapte
  • 2 gălbenuşuri
  • caşcaval ras
  • 50 g şuncă
  • 200 ml smântână

 

Mod de preparare:

Fierbi conopida în apă nu sare şi o răceşti. Prepari sosul alb din unt, făină, lapte, la care adaugi gălbe­nuşurile şi puţin caşcaval ras.

Ungi o formă, pui conopida desfăcută, o amesteci cu şunca tocată, torni deasupra sosul alb şi pui la cuptor o jumătate de oră.

Când e gata o presari cu caşcaval şi o serveşti cu smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.