Budinca de banane

Printeaza

 Budinca de banane

Ingrediente:Budinca de banane

  • 1/3 cană fâină
  • 2/3 cană zahăr
  • 1 şi 1/2 cană lapte
  • 2 gălbenuşuri bătute
  • 2 lin­guri unt sau margarină
  • 1 lingiriţă esenţă de vanilie
  • 1 cană frişcă
  • 4-6 banane tăiate felii

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu zahărul şi laptele. Le fierbi pe foc domol până se leagă, lei vasul de pe foc şi adaugi treptat gălbenuşurile, amestecând continuu. Pui din nou vasul pe foc pentru 2 minute, dupa care îl iei şi adaugi untul şi vanilia. Laşi la răcii, amestecând din când în când.

Adaugi frişca amestecând uşor. Intr-un vas de sticlă pui un strat de banane, apoi un strat de budincă şi repeţi. Ultimul strat este de budincă  şi ornezi cu felii de kiwi, de banane si bucăţele de portocala. Acoperi vasul si-l dai la rece pentru o oră.

Budincă de banane

Budinca de banane

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.