Budinca de ardei gras

Printeaza

Budinca de ardei gras din: ardei grasi, ciuperci, rosii, faina integrala, lapte, unt, branza de vaci, galbenus, iaurt, sare.

Ingrediente:Budinca_de_ardei_gras

  • 2-3 ardei grasi de diferite culori
  • 300 g ciuperci
  • 2 rosii
  • 2 lingurite cu faina integrala
  • 50 ml lapte
  • 30 g unt
  • 100 g branza de vaci
  • 1 galbenus
  • 4 linguri cu iaurt
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie ardeii fâşii, roşiile cubuleţe, iar ciupercile feliuţe. Dacă ciupercile sunt mici, le poţi lăsa întregi. Aşază legumele într-un vas uns cu unt. Separat, topeşte restul de unt. Adaugă făina, treptat laptele rece, amestecând continuu, la foc mic, până se îngroaşă sosul.

Opreşte focul şi încorporează treptat brânza de vaci, iaurtul şi gălbenuşul. Toarnă compoziţia astfel obţinută peste legume. Presară deasupra un praf de sare şi lasă la cuptor cam 30-35 de minute.

Budinca de ardei gras

Budinca_de_ardei_gras

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.