Budinca cu tagliatelle

Printeaza

Budinca cu tagliatelle din: paste tagliatelle, ciocolata menaj, zahar pudra, esenta de rom, oua, smantana dulce, unt, cirese glasate si zahar pudra.

Ingrediente:Budinca_cu_tagliatelle

  • 800 g foi paste tagliatelle
  • 200 g ciocolata menaj
  • 100 g zahar pudra
  • 4 lingurite esenta de rom
  • 5 oua
  • 200 ml smantana dulce
  • 50 g unt

pentru decor:

  • cirese glasate
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Topesti pe baie de aburi ciocolata in smantana, adaugi untul si zaharul pudra amestecand cu un tel. Lasi la racit si torni esenta de rom. Separat, bati ouale spuma si le adaugi peste amestecul de ciocolata. Fierbi pastele conform instructiunilor si le scurgi.

Le amesteci cu crema de ciocolata si le asezi intr-o tava tapetata cu unt si faina. Dai la cuptor 30-40 de minute, pana cand budinca se incheaga bine. Lasi la racit, presari zahar pudra si decorezi budinca cu cirese glasate.

Budinca cu tagliatelle

Budinca_cu_tagliatelle

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Nu am mai auzit de budinca cu paste pana acum. Eu fac budinca sub alta forma!

  2. Interesanta budinca asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.