Budinca cu rosii si sunca

Printeaza

Budinca cu rosii si sunca din: unt, usturoi, paine, rosii, ardei, sunca, lapte, supa de pui, oua, cascaval, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente: Budinca_cu_rosii_si_sunca

  • 25 g unt moale
  • 1 căţel de usturoi, zdrobit
  • 10 felii de pâine albă, mai veche
  • 2 roşii
  • 1 ardei
  • 50 g şuncă
  • 200 ml lapte sau supă de pui
  • 2 ouă
  • 70 g caşcaval
  • nucşoară
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Incingi cuptorul aragazului. Amesteci untul cu usturoiul, apoi foloseşti puţin amestec pentru a unge o tavă de copt, nu prea adânacă. Restul untului îl întinzi pe feliile de pâine. Aşezi feliile de pâine, şunca feliată subţire, roşile feliuţe, caşcavalul şi ardeiul (tăiate tot felii) în tava de copt, astfel încât acestea să se suprapună puţin.

Amesteci laptele sau supa cu ouăle şi asezonezi. Torni amestecul peste pâine şi apeşi feliile uşor în lichid. Dai deoparte timp de 5 minute.

Presari restul de caşcaval ras, apoi dai la cuptor pentru 20-30 de minute, până ce budinca se rumeneşte. Serveşti budinca cu salată verde.

Budinca cu rosii si sunca

Budinca_cu_rosii_si_sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.