Budinca cu praz si paine

Printeaza

Budinca cu praz si paine din: praz, conopida, paine, lapte, oua, smantana, cimbru, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Budinca cu praz si paine

  • un fir praz
  • 1/2 căpăţână conopidă
  • 4 felii pâine veche de o zi
  • 100 ml lapte
  • 4 ouă
  • 150 ml smântână
  • puţin cimbru
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida se rupe bucheţele care se fierb 5 minute în apă cu sare. Prazul se taie rondele care se călesc în ulei. Pâinea se înmoaie în lapte.

Intr-un vas de cuptor se pun legumele si pâinea printre ele. Se bat ouăle cu smântână, sare şi piper şi se toarnă peste ingrediente.

Se adaugă cimbrul şi se lasă 25 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.