Budinca cu gris, branza de vaci si fulgi de migdale

Printeaza

Budinca cu gris, branza de vaci si fulgi de migdale din: gris, branza de vaci, unt, zahar, lapte, oua, cirese, fulgi de migdale.

Ingrediente:Budinca_cu_gris_branza_de_vaci_si_fulgi_de_migdale

  • 100 g griș
  • 200 g brânză de vaci
  • 100 g unt
  • 200 g zahăr
  • 1 l lapte
  • 3 ouă
  • cireșe
  • fulgi de migdale

 

Mod de preparare:

Se pune laptele la fiert. Când clocotește se pune grișul în ploaie și se amestecă continuu. După ce fierbe 10 minute se ia de pe foc.

Când s-a răcit se adaugă untul moale, zahărul, brânza de vaci, gălbenușurile și albușurile bătute spumă.

Se amestecă ușor și se adaugă câteva cireșe fară sâmburi. Se toarnă compoziția într-o formă unsă cu unt.

Se coace 30 minute după care se presară pe deasupra cireșe fără sâmburi și fulgi de migdale. Se mai coace 15 minute.

Budinca cu gris, branza de vaci si fulgi de migdale

Budinca_cu_gris_branza_de_vaci_si_fulgi_de_migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.