Budinca cu crenvursti

Printeaza

Budinca cu crenvursti din: faina, oua, ulei, crenvursti, sos de rosii, sare, piper.

Ingrediente:Budinca cu crenvursti

  • 250 g făină
  • 500 ml apă minerală
  • 4 ouă
  • 4 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • 10 crenvurşti
  • 500 g smântână
  • 100 ml suc de roşii
  • 100 g caşcaval ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Combini apa minerală cu ouăle, uleiul, sarea şi, la final, încorporezi făina. Ţii aluatul la frigider 30 de minute, apoi coci clătitele.

Infăşori în fiecare clătită câte un crenvurşt, apoi aşezi un strat de clătite într-o tavă înaltă, unsă cu ulei. Combini smântână cu sucul de roşii, ouăle, sare şi piper, după gust.

Torni jumătate din smântână peste clătite, apoi aşezi un alt strat de clătite, torni restul de smântână şi presari caşcavalul. Dai tava la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.