Budinca cu ceai verde

Printeaza

Budinca cu ceai verde din: agar-agar, lapte de soia, ceai verde, zahar de mesteacan.

Ingrediente:Budinca cu ceai verde

  • 2 g agar-agar
  • 500 ml lapte de soia
  • 3 linguriţe ceai verde matcha pudră
  • 50 g zahăr de mesteacăn

 

Mod de preparare:

Diluaţi pudra de ceai verde, zahărul şi agar-agar cu puţin lapte într-o cratiţă. Turnaţi restul de lapte. Daţi în clocot, apoi faceţi focul mic şi continuaţi 1 minut fierberea, amestecând întruna.

Luaţi cratiţa de pe foc de fiecare dată când laptele se ridică şi puneţi-l la loc când se lasă.

Impărţiţi în castronaşe, lăsaţi să se răcească, apoi ţineţi 2 ore la frigider.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.