Budinca cu branza, smantana si marar

Printeaza

Budinca cu branza, smantana si marar din: oua, cascaval, branza, smantana, faina, ulei, pesmet, marar, sare, piper, rosii.

Budinca_cu_branza_smantana_si_marar

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 200 g caşcaval ras
  • 200 g brânză
  • 100 ml smântână
  • 200 g făină
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură pesmet
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • 6 roşii

Mod de preparare:

Pui într-un bol brânza, caşcavalul ras, smântână, pesmetul, fŞna şi ouăle. Ames­teci bine, pui mărarul tocat şi adaugi sare şi piper^după gust.

Torni compoziţia într-o formă cu pereţi detaşabili, unsă cu ulei, dai la cuptor, până trece testul scobitorii şi este rumenită la suprafaţă. Serveşti budinca cu felii de roşii.

Budinca cu branza, smantana si marar

Budinca_cu_branza_smantana_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.