Budinca cu boabe de porumb

Printeaza

Budinca cu boabe de porumb

Ingrediente:Budinca cu boabe de porumb

  • 1 1/2 lingura ulei de masline
  • 1/2 ceapa medie
  • 1/4 lingura sare
  • 3 cani boabe de porumb
  • 1/4 lingura piper macinat
  • 2-3 lingurite boia de ardei iute
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 oua
  • 100 g branza
  • 1/2 cana lapte
  • 1 lingura praf de copt

 

Mod de preparare:

Intr-o cratita de marime potrivita pune la incalzit uleiul. Adauga ceapa si sarea. Lasa-le la prajit 5 minute. Adauga boabele de porumb si piperul. Lasa la prajit inca 5 minute, pana cand boabele se rumenesc.

Adauga boiaua si zeama de lamaie, in timp ce amesteci totul. Pune apoi toata compozitia intr-un alt vas si lasa la racit. Bate albu­sul oualor pana se formeaza spuma. Intr-un vas larg amesteca galbenusurile de la oua, branza si laptele si la sfarsit adauga albusu­rile spuma.

Adauga apoi praful de copt si sare. Amesteca continutul primului vas cu aceasta a doua compozitie. Adauga ulei si pune la cuptor pana se rumeneste.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Daaa, e foarte gustoasa budinca cu porumb. Imi place porumbul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.