Budinca de ciocolata cu fistic si alune
PrinteazaBudinca de ciocolata cu fistic si alune din: inghetata de ciocolată, stafide înmuiate în rom, fistic, alune, caramele, cacao, ciocolată albă şi amăruie.
Ingrediente:
- 1 l inghetata de ciocolată
- 200 g stafide înmuiate în rom, fistic, alune şi caramele tocate
- 2 linguri cacao
- 40 g ciocolată albă şi amăruie
Mod de preparare:
Decongeleaza 1 l inghetata de ciocolată, 15 minute la temperatura camerei. Adaugă 200 g din amestecul tău preferat: stafide înmuiate în rom, fistic, alune şi caramele tocate.
Tapetează cu folie alimentară un bol rotund şi toarnă îngheţata, netezeşte suprafaţa şi dă din nou la congelator 1 oră, până când se solidifică. Răstoarnă îngheţata pe platoul de servit.
Presară 2 linguri cacao şi dă din nou la congelator 30 de minute. Topeşte separat câte 40 g ciocolată albă şi amăruie şi orneaza cu linii frânte sau oricum îţi şopteste imaginaţia. Congelează până în momentul servirii.
Budinca de ciocolata cu fistic si alune
Pofta buna!