Budinca de ciocolata cu fistic si alune

Printeaza

Budinca de ciocolata cu fistic si alune din: inghetata de ciocolată, stafide înmuiate în rom, fistic, alune, caramele, cacao, ciocolată albă şi amăruie.

Budinca_de_ciocolata_cu_fistic_si_alune

Ingrediente:

  • 1 l inghetata de ciocolată
  • 200 g  stafide înmuiate în rom, fistic, alune şi caramele tocate
  • 2 linguri cacao
  • 40 g ciocolată albă şi amăruie

 

Mod de preparare:

Decongeleaza 1 l inghetata de ciocolată, 15 minute la temperatura camerei. Adaugă 200 g din amestecul tău preferat: stafide înmuiate în rom, fistic, alune şi caramele tocate.

Tapetează cu folie alimentară un bol rotund şi toarnă îngheţata, netezeşte suprafaţa şi dă din nou la congelator 1 oră, până când se solidifică. Răstoarnă îngheţata pe platoul de servit.

Presară 2 linguri cacao şi dă din nou la conge­lator 30 de minute. Topeşte separat câte 40 g ciocolată albă şi amăruie şi orneaza cu linii frânte sau oricum îţi şopteste imaginaţia. Congelează până în momentul servirii.

Budinca de ciocolata cu fistic si alune

Budinca_de_ciocolata_cu_fistic_si_alune

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.