Budinca de bacon

Printeaza

O reteta simpla de budinca cu bacon din: bacon, cascaval, smantana, oua, ardei gras, ulei si sare.

Ingrediente:Budinca de bacon

  • 250 g bacon
  • 250 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 6 oua
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie baconulîn fâşiuţe cât mai subţiri, iar ardeiul, în felii sau cuburi mici. Dă caşcavalul pe răzătoarea mică.

Bate ouăle şi adaugă, puţin câte puţin, smântână. Amestecă toate ingredientele, adaugă un praf de sare.

Unge o tavă cu ulei şi pune tot amestecul în ea. Dă la cuptor pentru 50 de minute. Taie budinca numai după ce s-a răcit.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.