Buchetele de cruditati

Printeaza

Buchetele de cruditati din: otet, zahar, ulei de masline, salata verde, maioneza vegetala, mustar, pate vegetal, tofu.

Ingrediente:Buchetele de cruditati

  • oţet
  • zahăr
  • ulei de măsline
  • 1 salată verde
  • 150 g maioneză vegetală
  • 1 linguriţă muştar
  • 200 g pate vegetal
  • 100 g tofu
  • 1 baghetă mică de pâine
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Decojeşti ceapa, apoi o tai pe din două şi scoţi toate straturile cu atenţie, pentru a obţine mai multe cupe. Acestea le pui în apă cu oţet, sare şi zahăr şi le poţi lăsa câteva ore sau chiar peste noapte.

Adaugi într-un blender maioneza vegetală, muştarul, pateul şi brânza tofu, tăiată bucăţele. Adaugi câteva picături de ulei de măsline. Amesteci bine şi obţii o pastă cremoasă. Speli salata, o scurgi şi o tai fâşii lungi. Amesteci uşor cu pasta obţinută, lei bagheta de pâine, o tai felii, apoi o tai cubuleţe, pe care le dai la cuptor până devin crocante, lei cupele de ceapă marinate, le ştergi puţin şi le umpli cu pasta preparată şi cu crutoane.

 

Buchetele de cruditati

Buchetele de cruditati

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.