Bucatini cu sos

Printeaza

Bucatini cu sos din: paste bucatini, carne de miel, usturoi, rozmarin, foi de dafin, pulpa de rosii, vin negru, branza de oi, ulei de masline, sare si piper.

Bucatini cu sos

 

 

Ingrediente:

  • 450 g paste bucatini
  • 250 g carne de miel
  • 2 căţei de usturoi mari
  • 1 legătură de rozmarin
  • 2 foi de dafin
  • 250 g pulpă de roşii
  • vin negru
  • brânză de oi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea de miel în bucăţi mici şi prăjiţi-le în ulei, puneţi în acelaşi vas usturoiul pentru 30 de secunde, rozmarin şi foi de dafin. Turnaţi peste carnea de miel puţin vin şi fierbeţi pe foc domol până când sosul scade potrivit.

Adăugaţi tot aici pulpa de roşii, sare şi piper după gust şi mai lăsaţi sosul pe foc mic, 10 minute. Intre timp, separat, fierbeţi bucatini în apă clocotită şi puţin sărată, vreme de 10-12 minute.

Scurgeţi-le, combinaţi-te cu sos şi decoraţi-le cu brânză rasă.

 

 

Bucatini cu sos

Bucatini cu sos

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Delicioase pastele astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.