Bucatini all’amatriciana (Paste cu gusa de porc)

Printeaza

Bucatini all’amatriciana din: bucatini, gusa de porc, rosii, vin alb, sare, branza de oaie, ardei iute.

Ingrediente:Bucatini all'amatriciana (Paste cu gusa de porc)

  • paste
  • gusa de porc
  • rosii
  • vin alb
  • sare
  • branza de oaie rasa
  • ardei iute

Mod de preparare:

Tai guşa de porc felii subtiri si o frigi in ulei. Cand devine transparenta, o stingi cu putin vin si o scoti din cratita, lasand doar uleiul in care vei coace rosiile. Separat, fierbi si pastele (bucatini).

Scurgi apoi pastele si le pui in cratita, impreuna cu sosul de rosii, adaugand si gusa de porc. Condimentezi cu sare, ardei iute si branza rasa. Dupa gust, adaugi piper macinat.

 

Bucatini all’amatriciana

Bucatini all'amatriciana (Paste cu gusa de porc)

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • paste cu gușă

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.