Bucate cu telina

Printeaza

Bucate cu telina:

Budinca de telina cu carne

Budinca de telina cu carne

Budinca de telina cu carne din: telina, carne, smantana, orez, ceapa, oua, unt, pesmet, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 7-8 ţeline potrivit de mari 300 g carne de porc slabă 300 g carne de vită 250 g smântână 100 g orez 5 ouă 2 cepe 100 g unt sau margarină o lingură pesmet verdeaţă (mărar şi […]

Supa cremoasa de telina

Supa cremoasa de telina

Supa cremoasa de telina din: telina, ceapa, lapte sau iaurt, cartofi, ulei, patrunjel, sare. Ingrediente: 3 teline 2 cepe 1/4 I lapte dulce sau iaurt 2-3 cartofi 2 linguri ulei 1 lingură pătrunjel verde sare   Mod de preparare: Ţelina se curăţă şi se spală, se taie în bucăţi, apoi se pune la fiert împreună […]

Sufleu de telina

Sufleu de telina

Sufleu de telina din: telina, zahar, oua, parmezan, pesmet, sos. Ingrediente: 1 kg ţelină 30 g zahăr 4 ouă 100 g parmezan ras o lingură pesmet sos alb   Mod de preparare: Ţelina se curăţă, se spală, se fierbe, se trece prin sită şi se amestecă bine cu zahărul, gălbenuşurile, parmezanul ras, sosul alb, pesmetul […]

Salata de telina cu masline verzi

Salata de telina cu masline verzi

Salata de telina cu masline verzi din: telina, castravete, morcov, masline verzi, nuci, salvie, usturoi, paste, maioneza, sare, piper. Ingrediente: 6 tulpini de lelină, tăiate cubuleţe 1 castravete, tăiat cubuleţe 1 morcov mare, ras 100 de grame de măsline verzi tocate (sau mai puţin, după gust) 1/3 de cană de nuci, tocate 1 linguriţă de praf […]

Supa din piure de telina

Supa din piure de telina

Supa din piure de telina din: telina, unt, cascaval, ceapa, cartof, faina, lapte, sare. Ingrediente: 500 g ţelină o lingură unt 100 g caşcaval o ceapă un cartof mare o linguriţă făină 200 ml lapte sare   Mod de preparare: Se curăţă ţelina şi ceapa, se spală, se taie în bucăţi potrivite şi se pun […]

Bautura din ceapa, morcovi si telina

Bautura din ceapa, morcovi si telina

Bautura din ceapa, morcovi si telina din: suc de ceapa si de morcovi, telina, sare, zahar, verdeata, morcov. Ingrediente: câte un pahar suc de ceapă şi de morcovi 4 linguri rădăcină de ţelină rasă fin sare şi zahăr după gust o lingură verdeaţă tocată rondele de morcov   Mod de preparare: Intr-un vas se amestecă […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.