Bucate alese pentru Revelion

Printeaza

Bucate pentru Revelion:

Bucate alese pentru Revelion

Reteta zilei: Piept de rata cu sos dulce acrisor

Piept de rata cu sos dulce acrisor din: piept de rata, praf de anason, chimen, ghimbir, coriandru, piper alb, chili, ulei de nuca de cocos, ceapa, miere, suc de portocale, suc de lamaie, unt, sare.   Ingrediente: 1 piept de rata 1/2 lingurita praf de anason 1/2 lingurita chimen macinat 1 lingurita ghimbir 1/2 lingurita…

Read more »

Reteta zilei: Creveti cu sos de maioneza

Creveti_cu_sos_de_maioneza_04Creveti cu sos de maioneza din: creveti, maioneza, ketchup, suc de lamaie, sos sriracha, ceapa verde.   Ingrediente: 1 kg creveti, decorticate, fierti 1/2 cana maioneza 2 linguri ketchup 1 lingura suc de lamaie 1 lingura sos sriracha 1/4 ceasca ceapa verde, tocata   Mod de preparare: Spalati bine crevetii si stergeti cu prosoape de…

Read more »

 

Reteta zilei: Pui umplut cu garnitura de legume si orez

Pui_umplut_cu_garnitura_de_legume_si_orez_09Pui umplut cu garnitura de legume si orez din: pui, ierburi aromate, iaurt, pasta de usturoi cu ghimbir, chili, garam masala, sare, mazare, seminte de coriandru, seminte de chimen, nuca de cocos, seminte de susan, piper negru, scortisoara, usturoi, seminte de fenicul, ceapa, coriandru, rosii, ulei, rosii cherry, broccoli, orez fiert.   Ingrediente: 1 pui…

Read more »

Reteta zilei: Piept de curcan cu sos de afine

Piept_de_curcan_cu_sos_de_afine_16Piept de curcan cu sos de afine din: piept de curcan, suc de portocale, supa de pui, sos de afine, amidon, apa rece, supa crema de ciuperci, sare, piper.   Ingrediente: 1 piept de curcan 1/4 ceasca de suc de portocale 1/4 cana supa de pui 1 borcan sos de afine 4 linguri amidon 1/2…

Read more »

 

Reteta zilei: Creveti cu usturoi si lamaie

Creveti_cu_usturoi_si_lamaie_6O reteta savuroasa de Creveti cu usturoi si lamaie din: creveti, ulei de masline, unt, usturoi, suc de lamaie, coaja de lamaie si sare de mare.   Ingrediente: 500 g creveti 2 linguri ulei de masline 1 lingura unt 2 catei usturoi fin tocati 2 linguri suc de lamaie 1 lingura coaja de lamaie sare…

Read more »

Reteta zilei: Rulada de porc la cuptor

Rulada_de_porc_la_cuptor_16O reteta de rulada de porc la cuptor din: porc cu rasol, gelatina, chimichurri, amestec provensal, sare si piper.   Ingrediente: 1 spata de porc cu rasol (aproximativ 6kg) 14g gelatina chimichurri amestec provensal sare piper   Mod de preparare: Spata de porc cu rasol se dezoseaza si se cresteaza carnea care apoi este  unsa…

Read more »

Reteta zilei: Pui cu legume la cuptor

Pui_cu_legume_la_cuptor_08O reteta de Pui cu legume la cuptor din: pui, cartofi, morcov, otet balsamic, suc de lamaie, ulei vegetal, sare si piper.   Ingrediente: 1 pui 1 cartofi dulce 1 cartof rosu 1 morcov otet balsamic suc de lamaie ulei vegetal sare piper   Mod de preparare: Taiati puiul in jumatate. Spalati bine, apoi uscati…

Read more »

 

Reteta zilei: Pui cu rozmarin, legume si porumb copt

Pui_cu_rozmarin_legume_si_porumb_copt_05O reteta savuroasa de Pui cu rozmarin, legume si porumb copt din: pui, sare, piper, rozmarin, ulei de masline, morcovi, ceapa, usturoi, porumb, busuioc si unt. Ingrediente: 1 pui Sare și piper 2 linguri de rozmarin proaspat, tocat ulei de măsline 4 morcovi, tocati 4 cepe, tocate 1 capatana usturoi 4 stiuleți de porumb proaspăt,…

Read more »

 

Reteta zilei: Somon cu legume la cuptor

Somon_cu_legume_la_cuptor_21O reteta savuroasa de Somon cu legume la cuptor din: file de somon, zucchini, ceapa de apa, ardei, dovlecel, morcovi baby, andive, vin, ulei de masline, usturoi, sare, piper, cimbru si busuioc. Ingrediente: 4 fileuri de somon 1 zucchini 1-2 cepe de apa 1 ardei rosu 1 dovlecel 250g morcovi baby 2 andive 1/2 pahar…

Read more »

 

Reteta zilei: Gaini la cuptor glazurate cu marmelada de portocale

Reteta zilei: Gaini la cuptor glazurate cu marmelada de portocaleGaini la cuptor glazurate cu marmelada de portocale: gaini, sare de mare, piper, condimente, patrunjel, cimbru, rozmarin, lamai, portocale, marmelada si suc de portocale.   Ingrediente: 4 gaini de 1 ½ kg fiecare, spalate si uscate in afara sare de mare piper negru 2 lingurite condimente italiene un mic buchet frunze de patrunjel 16 crengute…

Read more »

1 comentariu

  1. Si eu n-am dat de retetele astea de revelion

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.