Bruschete cu usturoi, pecorino si anghinare

Printeaza

Bruschete cu usturoi, pecorino si anghinare din: anghinare, fulgi de ardei iute, frunze de menta, coaja de lamaie, ulei de masline, paine crocanta, usturoi, pecorino.

Ingrediente:Bruschete_cu_usturoi_pecorino_si_anghinare

  • 140 g anghinare in ulei de masline, scurse
  • 1 praf fulgi de ardei iute
  • 1 aman mica frunze de menta
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura ulei de masline, plus extra pentru stropit
  • 2 felii mari de paine corcanta
  • 1 catel de usturoi, feliat
  • 50 g pecorino, feliat subtire

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C. Daca sunt intregi, taie in jumatati sau in sferturi anghinarele si pune-le intr-un bol impreuna cu fulgii de ardei iute, menta, coaja de lamaie si uleiul.

Asezoneaza-le cu putin sare si lasa-le deoparte.

Asaza paine intr-o tava de copt si presara deasupra usturoiul. Stropeste feliile cu ulei de masline si asezoneaza-le cu sare de mare.

Da-le la cuptor 10 minute sau pana cand devin aurii si crocante. Lasa-le deoparte sa se raceasca.

Asaza pecorni printre anghinarelele marinate si cu ajutorul unei linguri, pune amestecul peste cruschetele cu usturoi.

Bruschete cu usturoi, pecorino si anghinare

Bruschete_cu_usturoi_pecorino_si_anghinare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.