Bruschete cu rosii, usturoi si busuioc

Printeaza

Bruschete cu rosii, usturoi si busuioc din: ulei de masline, paine, rosii, busuioc, usturoi, sare.

Ingrediente:Bruschete_cu_rosii_usturoi_si_busuioc

  • 100 ml ulei de măsline
  • 8 felii de pâine
  • 4 roşii
  • 1 legătură busuioc/patrunjel
  • 1 căpăţână usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Roșiile se spală, se toacă mărunt și se presară sare și piper. Usturoiul se curăţă și se taie rondele. Se amestecă apoi roșiile tocate cu usturoiul și cu uleiul de măsline. Feliile se ung cu acest amestec. Se pregătește o tavă în care se așază feliile de pâine.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit și se coc bruschetele la 180 ⁰ C timp de 5 – 10 minute. Bruschetele se servesc ornate cu frunze de busuioc proaspăt.

Bruschete cu rosii, usturoi si busuioc

Bruschete_cu_rosii_usturoi_si_busuioc

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.