Bruschete cu icre negre

Printeaza

Bruschete cu icre negre din: bagheta, salata de icre, icre negre, somon afumat, ulei de masline, salata verde, marar, ceapa rosie, sare, piper.

Ingrediente: Bruschete_cu_icre_negre

  • 1 baghetă
  • 250g salată de icre
  • 50g de icre negre
  • somon afumat
  • ulei de măsline
  • salată verde
  • mărar proaspăt
  • 1 felie de lămâie
  • felii de ceapă roşie
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Se taie bagheta în felii de aceeaşi grosime, care se stropesc cu ulei de măsline, se presară cu sare şi piper şi se dau la cuptor timp de 8-10 minute.

După ce s-au rumenit frumos, o parte din ele se ung cu un strat generos de salată de icre, iar celelalte, cu icrele negre.

Bruschetele se decorează după plac cu bucăţele de somon, feliuţe de lămâie, salată verde, ceapă şi mărar.

Bruschete cu icre negre

Bruschete_cu_icre_negre

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.