Bruschete cu dovlecei
PrinteazaBruschete cu dovlecei din: paine, dovlecei, cascaval de post, margarina, usturoi si patrunjel.
- 1 pâine
- 2 dovlecei
- 200 g caşcaval
- 100 g margarină
- 6 căţei de usturoi
- pătrunjel
Mod de preparare:
Taie dovleceii felii subţiri. Trage-i în puţină margarină topită. Separat, freacă restul de margarină cu usturoiul zdrobit. Taie pâinea felii. Unge-le pe fiecare cu amestecul de margarină.
Aşază-le în picioare, nu culcate, într-o formă termorezistentă unsă cu margarină. Intre ele, pune felii de caşcaval şi rondele de dovlecei.
Presară deasupra pătrunjelul tăiat fin.
Lasă la cuptor câteva minute, până se topeşte caşcavalul, iar pâinea se rumeneşte puţin.
Poftă bună!