Brociolone

Printeaza

Brociolone din: morcov, ceapa, telina, frunze de dafin, oregano, rosii, sare, piper, firimituri, patrunjel, usturoi, oua, branza, parmezan, carne de vita.

Ingrediente:Brociolone

sos:

  • un morcov
  • o ceapa
  • o radacina telina
  • o telina
  • frunze de dafin
  • oregano
  • 300 grame rosii
  • sare, piper, ulei

umplutura:

  • 100 grame firmituri piine
  • o lingurita patrunjel tocat
  • un catel usturoi tocat
  • jumatate lingurita oregano
  • o lingurita brinza rasa
  • o lingurita parmezan
  • 2 oua, fierte tari
  • ulei, sare, piper
  • carne de vita
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se calesc in ulei morcovul, ceapa, telina si usturoiul, timp de opt minute, la foc moderat. Se adauga restul ingredientelor si se lasa pe foc o ora.

Se umplu fileurile din carne de vita cu ingredientele pentru umplutura, se da la cuptor. Se servesc calde cu sos pe deasupra.

Brociolone

Brociolone

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Pare foarte interesanta aceasta reteta si nu pare complicata. Sigur o sa o incerc si eu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.