Broccoli la abur

Printeaza

Broccoli conţine o cantitate mare de nutrienţi care luptă împotriva cancerului. Printre aceştia betacarotenul, luteina si flavonoizii.

Această legumă preparată la aburi are o concentraţie mai mare de carotenoizi decât varianta crudă. In plus, reţine aproape 70% din vitamina C şi toată cantitatea de kaempferol, flavonoid ce stimulează regenerarea celulară.

Pentru a maximiza beneficiile nutrienţilor din broccoli, spală leguma şi taie-o chiar înainte de a o pune la aburi. Contactul cu apa şi mărunţirea îi grăbesc oxidarea.

 

Broccoli la abur

Broccoli la abur

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.