Briose vegetale cu nuca

Printeaza

Briose vegetale cu nuca din: zahar, ulei, apa minerala, faina, praf de copt, scortisoara, sare, ciocolata, frisca, nuca.

Ingrediente:Briose vegetale cu nuca

Pentru brioşe:

  • 1 cană zahăr
  • 1/2 cană ulei
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • 1 cană apă minerală
  • 2 căni făină
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguriţe scorţişoară
  • 1 praf de sare

Pentru decor:

  • 200 g ciocolată de post
  • 100 g frişcă vegetală
  • 100 g miez de nucă

 

Mod de preparare:

Pui zahărul într-un bol, torni peste el uleiul şi amesteci. Adaugi apa minerală şi zahărul vanilat, apoi făina cernută, scorţişoara, sarea şi praful de copt.

Pui aluatul în forme şi dai la cuptor 25-30 de minute.

Intre timp, topeşti ciocolata pe baie de aburi. După ce scoţi brioşele, treci jumătatea superioară prin ciocolată, apoi le aşezi pe farfurie, cu baza mică în jos.

Când s-a întărit ciocolata, ornezi cu frişcă şi cu bucăţi de nucă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.