Briose cu ton si zucchini

Printeaza

Briose cu ton si zucchini din: unt, ton, zucchini, ardei, faina, mozzarella, praf de copt, bicarbonat, sare, rozmarin, ou, ulei, iaurt.

Ingrediente:Briose_cu_ton_si_zucchini

  • unt pentru forme
  • 185 g ton in ulei
  • 400 g zucchini
  • 1/2 ardei galben
  • 150 g brânză mozzarella
  • 250 g făină
  • 1/2 linguriţe praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 priză de sare
  • 1/2 linguriţă rozmarin tocat
  • 1 ou
  • 60 ml ulei de măsline
  • 200 g iaurt natur
  • fire de rozmarin pentru decorat

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180 °C. Ungeţi tava pentru brioşe.

Puneţi tonul să se scurgă într-o strecurătoare. Curăţaţi dovleceii zucchini si dati-i pe râzătoare.

Tăiaţi cubuleţe ardeiul şi brânza şi amestecaţi cu făină, praf de copt, bicarbonat, sare şi rozmarin tocat.

Bateţi oul şi adăugaţi ulei, iaurt, ton şi zucchini. Inglobaţi compoziţia de făină până se integrează complet.

Umpleţi uniform aluatul în forme şi lăsaţi cca 25 de minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.

După ce le-aţi scos din cuptor lăsaţi brioşele cca 5 minute în forme.

Scoateţi-le apoi şi serviti-le decorate cu rozmarin.

Briose cu ton si zucchini

Briose_cu_ton_si_zucchini

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Briose cu parizer

Briose cu parizer

Briose cu parizer din: ceapa, usturoi, parizer, cornisor, unt, faina, verdeturi, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou, ulei, lapte batut, lamaie, hrean, mustar. Ingrediente: 1 ceapă 1 căţel de usturoi 150 g parizer cu şuncă 1 cornişon murat unt pentru uns 250 g făină 150 g amestec de verdeţuri 1/2 linguriţă sare 1/2 linguriţă piper […]

 

Briose cu bacon afumat

Briose cu bacon afumat

Briose cu bacon afumat din: cartofi, ceapa, oua, faina, unt, bacon afumat, telemea, piper, sare, seminte de floarea soarelui. ingrediente: 50 g cartofi o ceapa 2 oua 100 g faina 25 g unt 100 g bacon afumat 30 g telemea piper sare o lingura seminte de floarea soarelui   Mod de preparare: Cartofii curăţaţi se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.