Briose cu sunca si mazare

Printeaza

Briose cu sunca si mazare din: sunca, mazare, faina, unt, smantana, ulei, ou, praf de copt, sare.

Ingrediente:Briose_cu_sunca_si_mazare

  • 100 g sunca
  • 50 g mazare
  • 100 g faina
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • 30 ml ulei
  • un ou
  • o lingurita praf de copt
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu o lingură de ulei se pune la călit şunca tăiată cubuleţe. Apoi, se scoate pe şerveţele de bucătărie absorbante.

Intr-un vas, se amestecă făina, praful de copt, sarea şi se adaugă şunca.

In alt vas, se amestecă cu telul untul topit, smântână, uleiul şi oul.

Apoi, se varsă peste amestecul de făină, se pune şi mazărea şi se amestecă.

Se repartizează compoziţia în formele de brioşe, care se dau la cuptor 25 de minute.

Se lasă 30 de minute să se răcească şi apoi se scot din forme.

Briose cu sunca si mazare

Briose_cu_sunca_si_mazare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.