Briose sarate cu verdeata

Printeaza

Briose sarate cu verdeata din: bacon, ceapa, lapte, unt, oua, cascaval, marar.

Ingrediente:Briose sarate cu verdeata

  • 200 g bacon
  • o ceapă
  • 125 ml lapte
  • 225 g făină
  • un plic praf de copt
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • 50 g caşcaval ras
  • 1/2 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru forme

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se călesc ceapa şi baconul tăiate mărunt. Se scot apoi pe şervete de hârtie.

Se amestecă făina cu praful de copt, se adaugă untul topit şi ouăle bătute. Se toarnă laptele călduţ, sare şi piper, după gust, se amestecă apoi se adaugă ceapa, baconul, verdeaţa şi caşcavalul.

Se repartizează în formele unse cu ulei şi se lasă la cuptor 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.