Briose din oua batute cu ceapa si sunca

Printeaza

Briose din oua batute cu ceapa si sunca din: oua, ceapa verde, sunca de praga, unt, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Briose_din_oua_batute_cu_ceapa_si_sunca

  • 6 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • 250 g sunca de Praga
  • 50 g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi şunca în cubuleţe. Puneţi o tigaie la încins şi căliţi şunca în unt câteva minute, amestecând frecvent; scoateţi bucăţelele de şuncă folosind spumiera.

Intr-un bol, bateţi ouăle, puneţi pătrunjelul şi ceapa tocate mărunt, bucăţelele de şuncă (păstraţi câteva pentru ornat), sare şi piper.

Ungeţi formele de brioşe cu unt din tigaia în care s-a prăjit şunca şi puneţi amestecul de ou în forme. Lăsaţi-le la cuptor, la foc mediu, până se încheagă ouăle.

Când sunt gata, scoateţi-le din forme, ornaţi cu bucăţele de şuncă şi puneţi-le pe un platou.

Briose din oua batute cu ceapa si sunca

Briose_din_oua_batute_cu_ceapa_si_sunca

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu mi-au iesit deloc 🙁

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.