Briose de post cu stafide

Printeaza

Briose de post cu stafide din: zahar, faina, stafide, sare, praf de copt.

Ingrediente:Briose_de_post_cu_stafide

  • 1 cana cu zahar
  • 1 1/2 cani cu faina
  • 100 g stafide
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita cu sare
  • 2 pliculete cu praf de copt

 

Mod de preparare:

Freacă bine uleiul cu zahărul, de preferat cu mixerul. Toarnă treptat o cană cu apă rece, încorporează făina amestecată cu sarea şi praful de copt. La final, adaugă stafidele. Compoziţia astfel obţinută, toarn-o în formele de brioşe unse cu ulei şi tapetate cu făină.

Coace la cuptor, la foc moderat, aproximativ 45 de minute. Presară-le cu zahăr pudră, dar numai după ce s-au răcorit puţin.

Briose de post cu stafide

Briose_de_post_cu_stafide

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu-mi plac, dar sunt interesante, niciodata n-am stiu care-s de post si care-s de dulce

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.