Briose de conopida

Printeaza

Briose de conopida din: oua, conopida, mozzarella, busuioc, faina, ulei de masline, bicarbonat de sodiu, usturoi.

Ingrediente: Briose de conopida

  • 3 ouă
  • 1 conopidă
  • ¾ ceasca mozzarella de capra
  • 2 linguri busuioc uscat
  • 1/3 ceasca făină
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 catel usturoi zdrobit

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Radeti conopida. Transferati intr-un bol si amestecati cu restul ingredientelor. Umpleti o tava de briose, unsa in prealabil. Coaceți timp de 30 de minute. Opriți cuptorul și lăsați să stea în cuptor timp de încă 30 de minute.

Răciti apoi complet si serviti.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Briose cu ovaz si fructe

Briose cu ovaz si fructe

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.