Briose cu verdeata
PrinteazaBriose cu verdeata din: branza, oua, faina, praf de copt, sare, cascaval, ceapa, marar, chimen, unt, piper.
- 1 cană brânză de vaci
- 4 ouă
- 1 cană făină
- 1 linguriţă praf de copt
- 1/2 linguriţă sare
- 1/2 cană caşcaval ras
- 3 fire ceapă verde
- 2 linguri mărar tocat
- 1/4 linguriţă chimen măcinat
- unt
- piper
Mod de preparare:
Incingeţi cuptorul la treapta 4.
Frecaţi bine brânza cu ouăle, făina, praful de copt, sare şi piper, ceapa verde tocată, mărarul, chimenul şi caşcavalul.
Turnaţi compoziţia în 12-14 forme de brioşe, unse cu unt. Lăsaţi la copt cca 20-30 minute, încercându-le cu scobitoarea.
Serviţi-le calde.
Pofta buna!