Briose cu sunca si masline
PrinteazaBriose cu sunca si masline din: oua, faina, cascaval, sunca, ciuperci, masline, praf de copt, sare, piper.
- 4 oua
- 4 linguri făină cu vârf
- 150 g caşcaval
- 150 g şuncă presată
- 150 g ciuperci
- 150 g măsline negre, fără sâmburi
- 1 linguriţă praf de copt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dai caşcavalul prin râzătoare, tai bucăţele şunca, ciupercile, măslinele şi le pui într-un bol. Separi gălbenuşurile de albuşuri.
Incorporezi gălbenuşurile în amestecul din bol, adaugi făina în ploaie, praful de copt, sarea şi piperul şi omogenizezi.
Separat, baţi albuşurile spumă şi le amesteci în compoziţie.
Intr-o tavă de brioşe, torni din aluat şi-o dai la cuptorul încins până când brioşele trec testul scobitorii. Serveşti brioşele calde sau reci.
Pofta buna!