Briose cu piure de morcovi

Printeaza

Briose cu piure de morcovi din: unt, lapte, drojdie, faina, piure de morcovi, lamaie, sare.

Ingrediente:Briose_cu_piure_de_morcovi

  • 50 g îndulcitor
  • 100 g unt slab
  • 100 ml lapte degresat
  • 25 g drojdie proaspătă
  • 200 g făină integrală
  • 200 g piure de morcovi
  • coajă rasă de lămâie
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Cerni făina şi pui într-un vas un sfert din cantitatea ei. La mijloc torni drojdia înmuiată, în prealabil, în lapte călduţ. Mixezi untul, la temperatura camerei, şi îndulcitorul, apoi le adaugi peste amestecul de făină.

Pui piureul de morcovi, presari sare, restul de făină şi coajă de lămâie, după gust. Omogenizezi, pregăteşti formele de miniguguluf sau de brioşe, le tapetezi şi le umpli pe jumătate.

Le laşi în cuptorul încins 20-25 de minute sau până trec testul scobitorii.

Briose cu piure de morcovi

Briose_cu_piure_de_morcovi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.