Briose cu oua de prepelita
PrinteazaBriose cu oua de prepelita din: oua de prepelita, lapte, ulei, cascaval, ciuperci, faina, praf de copt, margarina.
- 12 ouă de prepeliţă
- 200 ml lapte
- 2 linguri ulei
- 100 g caşcaval
- 2 linguri ciuperci felii, din conservă
- 200 g făină
- 1 plic praf de copt
- 1 lingură margarină
Mod de preparare:
Mixezi ouăle împreună cu uleiul, apoi adaugi ciupercile scurse şi caşcavalul ras fin. încorporezi treptat făina cernută împreună cu praful de copt, alternând cu laptele.
Ungi forma pentru brioşe cu margarină şi tapetezi golurile cu hârtii de copt speciale.
Torni compoziţie cât să umple 2/3 din volumul formelor şi coci brioşele timp de 30 de minute, la foc mediu, până se rumenesc.
Pofta buna!